8 unikke træninger!
Enestående tilbud til følgende alder og rækker:
U13 B+A+M+E
U15 B+A+M+E
U17 B+A+M+E
 

BADMINTON POWER

Taastrup Elite Badminton har unikt og tæt samarbejde med Badminton Power som styres af TEB´s egen Thomas Laybourn.

Badminton Power er 3 timers træning på 8 udvalgte søndage i løbet af sæsonen, samt andre spændende ekstra ting. I træningen har vi fokus på benarbejde, teknik, taktik, videoanalyse. Alle fokusområder i både single, double og mixdouble. Derudover vil vi sætte fokus på mentaltræning og kostvejledning i samarbejde med eksperter.

Vi lægger vægt på udviklingen hos den enkelte og træningen er derfor meget koncentreret og for det meste delt op i smågruppetræning. Vi tilbyder 24 pladser og har som min. 4 trænere tilknyttet på alle træninger.
 
Thomas Laybourn og Rasmus Mangor Andersen er de 2 hovedtrænere som suppleres af min. 2 hjælpetrænere hver gang.

Tidligere verdensmester i mixdouble Thomas Laybourn er en af initiativtagerne til Badminton Power og også én af hovedtrænerne på Power træningerne og han udtaler:
"Jeg kender selv vigtigheden af at "nørde" med detaljer, ingen detaljer er for små og kan gøre en stor forskel i ens udvikling. På disse træninger har vi tid og ressourcer til at stoppe op og tænke os ekstra godt om, hvorfor og hvordan, vi laver et enkelt slag f.eks. Det er en helt unik mulighed for ekstra træning, og især med fokus på double benarbejde og teknik, som jeg oplever at mange savner at "dykke ned i".
 
Læs mere og tilmeld dig på Badminton Powers hjemmeside via linket herunder:
 
 
 
PRIS pr. sæson:
2500 Kr. inkl 8 træninger, bolde, og frugt og 3 ekstra unikke ting.
 
 

NYHEDER

Banner