Velkommen til Taastrup Badminton. Vi kan tilbyde træning til alle aldersgrupper og alle niveauer. Fra de helt små MINItoner fra 5 år og op til veteraner/Fælles spil.
Vi har også mange tider til rådighed til banespillere.

 
Læs meget mere om alle afdelinger herunder.
 

MINIton

MINIton hos Taastrup Badminton er badminton og leg for de 5 - 8 årige, som giver en fantastisk mulighed for, at være aktiv med dit barn.
Vi har MINIton hold onsdag fra 17.00-18.00.

Til forskel fra den traditionelle badmintontræning spiller forældrene en stor rolle i MINIton og det er derfor en forudsætning, at hvert barn ledsages af en forælder eller anden ledsager, der kan deltage "aktivt" i træningen.
 
 

Ungdom

Taastrup Badminton tilbyder den bedste ungdomstræning til de unge fra Høje Taastrup Kommune og omegn.
Gode trænere, lige fra tidligere verdensmester Thomas Laybourn, tidligere landsholdsspiller Mie Schjøtt-Kristensen og flere andre trænere.

Som ungdomsspiller i Taastrup Badminton kan du træne 1, 2, 3 eller 4 gange om ugen. Det bestemmer man selv, ud fra ambitioner, tid og lyst.
Ungdomsspillere kan også komme til stævner og kampe for et af klubbens mange ungdomshold.

Vi tilbyder træning til alle aldersgrupper og på alle niveauer.

Tilmeld Ungdom hold    Læs mere om Ungdom
 
 

Senior

Taastrup Elite Badminton har hold i 2. division, Sj. Serien og serie 3. Senior T1 træner mandag aften og onsdag aften kl. 19.30-21.30 i Taastrup Idræts Haller.
Er du ungsenior ca. 18-24 år, så tilbyder vi også 1-2 ekstra træninger om ugen.

I seniorafdelingen lægges der vægt på et rigtigt godt træningsmiljø, med koncentreret træning og smil på læben. Vi deltager i åbne turneringer, holder fester, har fællesspisning efter holdkampene, træningslejr, klubmesterskaber m.m.

TEB´s trænerteam for senior består af: Rasmus Mangor, Mie Schjøtt-Kristensen og Per Juul.
Teamet supplere hinanden godt og de to førstnævnte spiller også med på klubbens bedste hold.
- Vi tilbyder også ungsenior træning for de spillere, som vil mere og har brug for yderligere træning i overgangsfasen til senior. Typisk de 15-23 årige træner her.

For voksne spillere, der gerne vil træne/spille sammen med andre voksne, men ikke er til det helt høje niveau med hårde slagøvelser osv. Der har vi Voksen Fællesspil sammen med veterantræning.
Se under afdelinger/veteran i top menuen.

Tider for sæsonen 18/19 kan ses via nedenstående link.
Derudover har vi forsommertræning i maj og juni.

Tilmeld Senior    Læs mere om Senior
 
 

Motionist & Banespillere

Taastrup Badminton har mange tider til banespillere, der spiller fast en gang om ugen. Priser starter fra 1.150,00 kr. pr. bane pr. sæson.
Kontakt os for mere info på info@taastrupelitebadminton.dk 

Tilmeld Bane    Læs mere om Motionist & Banespillere
 
 

Veteran / Fællesspil

Taastrup Badminton har fællesspil for veteraner og andre voksne spillere, der gerne vil spille fast én gang om ugen, uden fast makker, men med afvekslende kampe o.lign.
Vi har hold, som træner onsdag aften i Borgerskolens Idrætshal fra kl. 20.00-22.00 og torsdag aften fra kl. 19.00-21-00.
 
 
 
---
 
 
Har du spørgsmål til noget af ovenstående, så kontakt os meget gerne...:-)
 
 
 

NYHEDER

Banner